Gå videre til innhold
Aneo og EasyPark tilbyr nå fleksibel lading av elbiler på gjesteparkering i boligselskap og næringsbygg.
Aneo og EasyPark tilbyr nå fleksibel lading av elbiler på gjesteparkering i boligselskap og næringsbygg.

Nyhet -

Mer fleksibel gjesteparkering med Aneo og EasyPark

Aneo lanserer et helt nytt ladekonsept i samarbeid med teknologiselskapet EasyPark.

Sammen tilbyr de nå fleksibel lading av elbiler på gjesteparkering i boligselskap og næringsbygg.
— Lading av elbil skal være enkelt og sømløst for kundene våre, også når du er i farta. Aneos komplette ladeanlegg og EasyParks prisvinnende app, er en god kombinasjon som garantert vil slå an i målgruppen vår, sier Chief Product Officer i Aneo Mobility, Mari Moxnes Karlsen.


Satser i et nytt segment
Aneo Mobility, som er en del av det nordiske fornybarselskapet Aneo, er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. Aneo har mer enn 85.000 solgte parkeringsplasser over hele landet, nærmere 60.000 av disse er klargjort for lading. Nå ønsker de i tillegg å tilby lading til slekt, venner og besøkende som også kjører elbil.
— Vi har lang erfaring med å levere stabile, driftssikre og fleksible ladeløsninger for våre kunder, samt solid erfaring med å prosjektere ladeanlegg for utbyggere og eiendomsutviklere i alle størrelser. Nå satser vi i et nytt segment, hvor vi vet behovet for lading er stort. Folk trenger å lade både hjemme og når de er underveis, sier Moxnes Karlsen.


Til stede i 25 land

EasyPark er et teknologiselskap som gjennom sin app gjør det enklere å finne, betale og administrere parkering og lading i byer over hele verden. Selskapet har vokst til å bli Europas største innenfor smarte og brukervennlige parkerings- og ladetjenester.
— Vi er i dag til stede i over 3200 byer i mer enn 25 land. Når det gjelder å kombinere parkering og lading i en sømløs løsning, har vi allerede rukket å bli markedsledende og vi utvider stadig på tvers av landegrenser, sier Ludvik Bjørstad Eide, markedsansvarlig i EasyPark.

Chief Product Officer i Aneo Mobility, Mari Moxnes Karlsen.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Kristin Kulseth

Kristin Kulseth

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +4745252348